sunnuntai 18. elokuuta 2013

Mistä on viikonloppu tehty?

Keittiön patterin maalauksesta.



Uusista inspiraatioista.


Oranssista kynsilakasta ja vihreistä saappaista.

 

Kahdesta uudesta tee-kupista.


Neulomisesta.

Hippi-neule valmistuu vinhaa vauhtia ;)

Enään kaksi viikonloppua jäljellä ennen töihin paluuta. Syksykö? Aurinko vielä lämmittää, mutta tuuli tuo jo syksyn tuntua mukanaan. Tänään aamulenkillä tuuli järveltä, ilma tuoksui kostealle ja raikkaalle; syksylle...

Tuntui pahalta pakkailla pojille hoitoreppuja, huomena aloitetaan päiväkotiin tutustuminen... Isoveli kyllä jo malttamattomana odottaa uusia kavereita, mutta pienempää en millään raaskisi vielä viedä :( Päätös on kuitenkin jo tehty, turha miettiä sitä.

Muuten kyllä pidän syksystä tosi paljon, mutta tänä vuonna on hankalaa päästää kesästä irti ja aloittaa taas uusi kausi. Mulle syksy on se milloin alkaa "uusi vuosi" ja mulla on syksyyn liittyy aina jonkun uuden aloitus. Tänä vuonna se on uusi työpaikka, mutta jostain syystä se ei vaan tunnu hyvältä?

Ehkä pitäisi nyt vaan jaksaa nauttia näistä kahdesta viimeisestä lomaviikosta, eikä miettiä tulevaa. Eihän sitä ikinä tiedä mitä sitä saattaa vaikka kuukauden päästä tapahtua.. :)
Seuraavaan kahteen viikkon mahtuu ainakin kolmen mahtavan tytön ja yhden pikku-miehen vierailu, paljon lacrossea!, naisten 10, poikien kanssa touhuamista ja viimeisenä vapaapäivänä vielä saunailta loman lopetuksen kunniaksi!

Ja kaksi viikkoa aikaa heittää kesälle hyvästit... Ehkä mä selviän, puolen vuoden päästä alkaa taas jo kevät ;D

2 kommenttia:

  1. Pitää kokeilla noita edellisen postauksen muffineja!

    Mutta niin, isot halit siulle, poikien hoidon aloitus herättää varmasti monenlaisia tunteita! Kaikki menee varmasti hyvin ja pienien alun hankaluuksien ja itkujen jälkeen pojatkin alkavat varmasti viihtyä ja saavat uusia, kivoja kavereita, tutustuvat mukaviin aikuisiin ja pääsevät kokemaan monenlaista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllähän sitä vielä kotona viihtyisi, mutta se työnteko on kuitenkin välttämätön paha ja pitää olla onnellinen, että niitä töitä itsellä kuitenkin on :)

      Poista