perjantai 9. elokuuta 2013

Hipit ja hepat

Mulla on ollut nyt sellainen tahdosta riippumaton muutaman päivän blogitauko. Johtuu siitä, että mies on ollut tän viikon yövuorossa, niin me ollaan poikien kanssa jouduttu olemaan evakossa. Tälläkin hetkellä H nukkuu, mutta päätin silti tuoda pikkuveikan kotiin päikkäreille, kun oltiin aamupäivä kaverin luona kylässä.

Eilen ja toissapäivänä ollaan oltu poikien kanssa vielä enemmän maalla, kun missä nyt asutaan :D Ja minä olen itse kirjaimellisesti haissut hevosen p****lle, kun ollaan kotiin päästy.
Olin nimittäin molempina päivinä siivoamassa heposten pihattoa ja talikoinut lantaa. Tänä aamuna herätessä selkää särki ja jokainen ylävartalon lihas oli kipeä, mutta eiköhän se taas tästä vetristy :D Eilen tuli vielä päälle vedettyä lacrosse-treenit ja vaikka oli hanskat kädessä, niin talikoinnista aiheutuneet rakot hiertyi ikävästi pelatessa rikki.. :( Auts.
Pakko myöntää, että pieni kaipuu tallille taas heräsi, kun kävin kahtena päivänä siellä heilumassa. Viimeksi ollut hevosen selässä pari vuotta sitten. Nyt ei kyllä aika riittäisi millään hevosharrastukselle, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa vielä? ;)

Sitten niihin hippeihin ;D

Ostin pari päivää sitten Isoveli lankaa, yhteen suunniteltuun projektiin ja hippi-puuskissani ostin sellaista vihertävän-keltaista(?) lankaa kolme kerää... Mun mielestä toi on jo aika hippi-lankaa ja aika näyttää miltä tuo väri näyttää valmiissa tekeleessä...


Kuvasta poiketen lanka on vielä vähän kellertävämpää...

Puikolla on nyt jo pari senttiä elämäni suuritöisintä ja tarkkuuttavaativinta neule-projektia. Jouduin purkamaan työn kolme kertaa, ennenkö se lähti rullaamaan ja huomasin miten käteviä nyt olisi olleet; silmukkamerkit (nyt käytin glemmareita, toimivat kyllä nekin...), kierroslaskuri (nyt käytän perinteistä tukkimiehen viivastoa) ja puikonpääsuojat (kun puikolla on 118s, niin ahdasta on..) Onhan noi nyt vähän sellasta neulonta-hifistelyä, muuta olisi kiva olla olemassa :P
Jos pääsisi vaikka marraskuussa Tampereelle kädentaito messuille, niin sieltähän niitä varmaa löytyisi.

Nyt tää lähtee syömään ja jatkaa sitten hetken taas neulomista, kun on niin rauhallista :) Jos iltapäivällä lähdettäisi koko perheen voimin markkinoille.

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti