torstai 26. syyskuuta 2013

Virkattu amppeli

Täällä on vietelty vapaapäivää ja saatu kerrankin jotain valmiiksi asti! :) On ollut jo pidemmän aikaa to do-listalla virkattu amppeli, mutta en ole saanut aikaiseksi. Eilen kuitenkin siirsin makuuhuoneessa olleen puisen lokerikon poikien huoneeseen sillä seurauksella, ettei kukalle ollut enää pöytää, niin oli pakko ruveta tuumasta toimeen!


Lanka: Novita Hanko
Koukku: 6mm
Ohje: omasta päästä

Tarkoitus oli virkata vielä puuhelmiä tuonne joukkoon, ainakin naruihin, mutta en heti keksinyt miten se tehdään ja halusin saada nopeesti valmista niin en alkanut sen enempää edes miettiä... Ehkä seuraavaan sitten, tämä on muutenkin tämmönen proto-tyyppi, vähän löysä ja silleen, mutta ajanee asiansa! Olen oikeastaan aika tyytyväinen! :)


2 kommenttia:

  1. Ihana! Osaisinkohan miekin... Meillä on tosi vähän kukkia, kun meillä on niin hämärää sisällä eikä ikkunalautoja. Yksinäinen amppelikasvi onkin menestynyt hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on vähän sama ongelma, ettei ole paikkaa viherkasveille, niin niitä ei ole kuin kolme. Amppeli oli yllättävän helppo tehdä, kun pääsi alkuun. Ainut päänvaiva tuli siinä miten teen nuo narut ja kiinnitän ne yhteen, niin että kestävät ruukan painon.

      Poista