tiistai 17. syyskuuta 2013

Vapaapäivä

Oon ollut tosi poikki nyt töiden aloittamisen jälkeen ja mielessä on taas välähdellyt blogin lopetus. Kun ei jaksa eikä kerkiä tekemään mitään, mitä tänne laittaisi. Tajusin eilen, että mun juoksu ohjelmakin on mennyt ihan pilalle.

No eilen oli onneksi vaapaata ja oltiin poikien kanssa kotona. Pikkuveikka osoitti mieltään koko ajan ja halusi syliin, mutta heti sylistä pois. Piti istua koko ajan lattialla ja olla siinä kosketus etäisyydellä, jos toisella tuli mieli tulla syliin :) En voinut eilen oikeestaan siis tehdä mitään koti hommia, mutta päivä oli kuitenkin hyvä :)
Käytiin aamupäivällä lähimetsikössä ihmettelemässä syksyä ja yllättävän hyvin pienempikin pysyi pystyssä, vaikka oli epätasaista.
Päivän yksi kohokohdista oli myös Scooterin ja Dj Sashin keikalle ostami liput! En ole ikuisuuksiin käynyt missään, niin nyt oli pakko ostaa liput kun tuli eilen myyntiin! :D Teinivuosina tullut paljonkin kuunneltua varsinkin Scooteria, niin pääsee fiilistelemään.


Kookos-broleria jasmin riisillä

Päivän kruunasi vielä illan lacrosse-treenit. En ole juurikaan ehtinyt käydä pelaamassa tai ylipäätään urheilemassa, niin tuli tosi hyvä fiilis! Kotiin tulleessa olin kyllä tosi väsynyt ja menin suoraan suihkun kautta nukkumaan! :) Nyt pitää sitten taas lähteä töihin. Olenkin miettinyt, että jos alkaisi sittenkin tekemään 75% työviikkoa, niin saisi yhden vapaapäivän lisää per viikko. Mietintään... Moiks!

2 kommenttia:

  1. Kookos-broileria? Nam!!

    Ja ihan varmasti siulla on nyt tosi kiireistä. :/ Mie oon kauhistellut, että kuinka ihmeessä pitäisin tän huushollin edes suht siistinä ja ruokaa pöydässä, jos tässä kaiken muun lisäksi pitäisi vielä käydä töissä! Noh, silloin ei tietysti olisi kukaan päivisin sotkemassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin ajattelin, että kukaan ei sotke, mutta toisin kävi kun itse on illan töissä ja mies poikien kanssa kotona..! :D Arvaat varmaan kuka siivoaa vapaa päivinä!?

      Poista