perjantai 13. syyskuuta 2013

Lastenhuoneen muutoksesta...

Vaihdettiin makuuhuoneita jo keskikesästä, mutta poikien huone on vieläkin kesken. Mutta minkäs teet, kun on töitä, harrastuksia, viikonloppumenoja ja lastenhoitoa :D (eikä se rahakaan puussa kasva, ainakaan hoitovapaalla!)

Prätkähiiret on nyt kova juttu! :D

Saatiin kuitenkin vihdoin ja viimein laitettua toissapäivänä rullaverho ikkunaan ja siitä innostuneena vaihdoin verhot ja siivoilin muutenkin. VAROITUS! Seuraavat kuvat tulevat vääristelemään totuutta ja ovat täydellisiä blogi-huijauksia! Poikien huone ei nimittäin ole ikinä siisti! Ainakaan noin siisti, kun seuraavissa kuvissa! :D

Pikkupöytä ei enää palvele tarkoituksessaan ja etsinnässä olisi
joku kiva pulpetti tai muu kirjoituspöytä tilalle...

Loppukesästä ostettiin pojille kerrossänky (mitä en ikinä muistanut blogissa esitellä). Haluttiin nimenomaan sellainen mikä on alhaalta leveämpi, koska miehen tytär käy välillä yökylässä, niin yksi sänky riittää kolmelle lapselle :)


Aappa-lakanat on pikkuveikan 1-v. synttärilahjana saatu. Tosi suloset mun mielestä! Pitää varmaan ostaa yläsänkyyn samanlaiset! :)

Alasänky ainakin kaipaisi päiväpeittoa, mutta millaista?

Tapetti ja hyllyt puuttuu edelleen seinästä! Oltiin jo kerran niitä tapetteja valitsemassa, mutta pojat kävi sillä reissulla niin ylikierroksilla ja meillä oli H.n kanssa hermo kireellä, ettei siitä hommasta tullut mitään... Pitää varmaan lähiaikoina kunnostua siinä asiassa uudestaan, että sais ton huoneen valmiiksi!


Ikean Expedit-hyllykkö on kyllä ollut tosi hyvä ostos ja palvellut hyvin. Siihen mahtuu niin hyvin leluja ja muuta tavaraa. Pitäisi ostaa vielä muutama laatikko lisää, että saisi loputkin pikkuroinat hyllyltä/lattialta lojumasta. Ainoastaan tumma värivalinta hiemaan harmittaa, valkoinen olisi ollut raikkaampi ja valoisampi vaihtoehto, mutta menee tuokin...

LISTA :D

- lelukoreja 2kpl
- päiväpeitto ?
- kirjoituspöytä/pulpetti
- tapetti
- hyllyt seinään

Nyt pitää taas jättää tämä asia hautumaan ja lähteä töihin. Kauhiasta ollut iltavuoroja, tässä parin ekan viikon aikana. Mutta parin viikon päästä helpottaa, kun saan alkaa itse suunnittelemaan omia työvuorolistoja.

Moiks ja hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Onko töissä tauon jälkeen ollut mukavaa? millaista oli palata töihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaahan se työnteko on, mutta parin viikon jälkeen oon ollut kyllä aika poikki! Ei oikein jaksa tehdä mitään ennen tai jälkeen työpäivän :(

      Poista