Kokeilinpa sitten elämäni ensimmäisen kerran leipomista "lisää vain vesi"-periaatteella. Kaupasta bongasin tämmöttisen gluteenittoman suklaakakku-jauhoseoksen ja ajattelin kokeilla.
Hyvinhän tuo onnistui ja makukin oli ihan hyvä. Mutta kyllä mun sisäinen leipuri silti vähän pahoitti mielensä, kun valmiista jauhoseoksesta leivoin ja onhan tossa niitä E-koodejakin muutama... :(
Suosittelen silti, jos joskus tarvitsee keliaakikolle jotain tarjottavaa leipoa, niin tämä kakku on todella helppo tehdä ja koostumuskin on mehevä, eikä sellainen mureneva niinkuin gluteenittomat leivonnaiset yleensä.
| vaaleat läikät on banaania :) |
Mutta hei, vatsa ei kuitenkaan tullut kipeeksi! :) Nyt tää menee sohvalle, kun sieltähän alkaa kohta Kaisan ja Teuvon uudet seikkailut!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti