sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Makuuhuone remppaa

Olenkin viettänyt koko viime viikon hiljaiseloa ja syy siihen on eilisen mega-projektin etukäteisvalmistelut :D
Vaihdettiin meidän makkari ja lastenhuone päikseen, maalattiin molemmat huoneet (olleet kolme vuotta pohjamaalilla) ja siirrettiin pikkuveikka isoveikan kanssa samaan huoneeseen nukkumaan. Eilen meni koko päivä hommissa, aloitettiin kymmeneltä ja viimeiset tavarat järjestelin yhdeksältä paikalleen.


Ainoa harmituksen aihe koko hommassa oli tuo makuuhuoneen lilan tapetin menetys :( Sydän särkyi kun siitä joouduin luopumaan, nyyh.


Poikien huoneesta puuttuu vielä tapetti, kun sitä ei ehditty ostaa, mutta verhot on jo kuvasta poiketen ikkunassa.


Makuuhuoneesta lähtee vielä noi turkoosit hyllyt, kunhan myös se saadaan tapetoitua. Eilen ei ehditty ja tänä aamuna nukutti niin pitkään, ettei jaksanut nousta sitä laittamaan :D Ikkuna kaipaa vielä myös verhoja, mutta laittelen ne varmaan vielä tänään kunhan noi poikaset ensin nukahtaa.

Saa nähdä miten pojat nukahtaa samaan huoneeseen, kun viime yön olivat muorilassa hoidossa. Meistä tuntui ainakin eilen, kun saatiin hommat valmiiksi, että noi huoneet on olleet alun alkaenkin väärin päin. Olisi heti pitänyt valita toisin päin! No parempi myöhään! :D

Ens viikolla pitääkin esitellä yks kirpparilöytö, kunhan ensin ehdin vähän järjestellä..! Moiks!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää! :)

    Meilläkin vaihdettiin vuosi sitten makuuhuone ja työ/lastenhuone toisinpäin. Nykyisinpäin niiden olisi alunperinkin pitänyt olla, mutta kun en tähän muuttaessa halunnut niitä samoin päin kuin kammottavilla edellisillä asukkailla oli ollut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Harmittaa vaan kun ei kaikkea ehditty saada valmiiksi, mutta kahden lapsen kanssa noi hommat ei vaan suju ihan niin helposti :)

      Poista