tiistai 23. heinäkuuta 2013

Pikkuveli 1 vuotta

Tämä merkkipäivä oli tosin jo eilen (sama päivä siis kun C&W:n perillisellä ;D) mutta tänään käytiin 1v. neuvolassa, niin ajattelin samalla vähän reaaliaikaisia mittoja tänne laittaa.
En ookaan pitkään aikaan pojista mitään tänne kirjoitellu, toisin kun syksyllä olin kirjoitellut aika paljonkin.



Pituus: 75 cm
Paino: 9,145 kg
Pipo: 45,4 cm

Pikkuveikka osaa jo kävellä, oppi kävelemään ilman tukea 1 viikko vajaa 10kk:n ikäisenä. Sanoja ei tule vielä yhtään, mutta sormella osaa jo osoitella tiettyjä ihmisia ja asioita.

Nan-maitoa meillä ei ole käytetty kuukauteen, muistaakseni juhannuksena se jätettiin kokonaan pois ja nyt ollaan menty normi-maidolla ilman mitään väänteitä tai vastaavia. Myös ruoka on melkein aina samaa, mitä me itse syödään, ellei ole jotain pihviä tai muuten huonosti muussattavaa ruokaa tarjolla. Soseuttaa meillä ei enää tarvi, vaan herra syö ihan haarukalla muussattua ruokaa ja aika isojakin paloja pureskelee. Hampaita on tullut tähän mennessä seitsemän ja yksi luultavasti tulossa joskus lähiaikoina(?) lisää.


Ensimmäinen vuosi on mennyt kyllä hirmu äkkiä ja kohta koittaa päivähoitoon tutustuminen ja mun työn aloitukset. Mä olen kyllä päässyt aika helpolla, kun jälkikäteen ajattelee. Muutamaa nuhaa ja paria sairaalareissua lukuunottamatta, Jimppu on ollut helppo vauva. Ensimmäiset puoli vuotta olin aika kiinni hänessä, kun piti pitää niin paljon sylissä, mutta sen jälkeen viihtynyt lattialla hyvin.
Pikkuveljestä on tullut kesän aikana myös aika taitava liikkuja, kun isoveli on niin liikunnallinen ja näyttää koko ajan esimerkkiä. Pojat myös viihtyvät nykyään tosi hyvin yhdessä ja molemmista huomaa kuinka tylsää toisella on jos toinen ei ole kotona tai jos pikkuveikka on päikkäreillä :D Toivottavasti välit pysyy läheisinä aikuisiksi asti!

Hymypoika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti