lauantai 27. heinäkuuta 2013

Makuuhuoneen tapetti

Toissapäivänä sain inspiraation vihdoin ja viimein tapetoida makuuhuoneen.
Ajattelin että ehdin tehdä sen kun Jimpsu nukkuu päiväunia, mutta kun olin saanut ensimmäisen vuodan liimat seinään, niin hän päätti herätä vajaan tunnin päikkäreitten jälkeen! Oli pakko antaa pojan huutaa hetki ja länttästä se eka vuota seinään. Onneksi mies kuitenkin pääsi sinä päivänä aikaisin kotiin töistä ja mä pääsin aika nopeesti jatkaan hommia :)


Seinälle tulee vielä lisää kuvia, kunhan saan ostettua kehyksiä niille. Vielä kun löytäisi jonkun kivan lampun tonne, niin alkaisi olemaan aika jees tuo huone. Askosta myös bongasin alennuksesta sellaisen keinonahkaisen säilytysrahin, minkä voisi käydä ostamassa jalkopäähän (edellyttäen että se on vielä ens viikolla alennuksessa..).

Nyt pitäisi varmaan mennä siivoilemaan huomista varten, äskettäin sain juustokakunkin valmiiksi ja tiskit hoidettua! Olen ollut koko aamun yltiötehokas vaikka H:kin lähti ajamaan enskaa aamulla ja oon poikien kanssa yksin :D Parin tunnin päästä sitten vielä siskoa juhlimaan!

6 kommenttia:

  1. Jesta sie oot tehokas, "tapetoinpa tässäpäiväunien aikaan tän huoneen...." :D

    Kiva tapetti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Välillä pitää olla tehokas, että saa jotain aikaiseksi ennen töihin paluuta :D

      Poista
  2. Tosi kiva tapetti! Tykkään tosi paljon tuollaisista vaaleista raitatapeteista.. Kivan ajattomia ja sopii moneen paikkaan :) Haluaisin kans, mutta en tiedä viittinkö vuokrakämppää tapetoida ominluvin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Lopputulos on kyllä harvinaisen onnistunut, etten aluksi edes uskonut tosta tulevan noin kiva!
      Kyllä vuokranantajat on yleensä ihan kivasti antanut lupaa tehdä pikku maalauksiaa tai tapetointeja kun kysyy, joskus jopa maksavat materiaalitkin ;) Kysymään vaan!

      Poista
    2. Joo edellisessä asunnossa sain tapetoida ja kunta maksoi kaikki tarvikkeet :) Täälä vaan jotenkin on oltu vähän nipoja joka asian kanssa isännöintitoimistossa, niin en tiedä viitsinkö edes kysyä :/

      Poista