keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Tapaninpäivän turinoita...

Joulu se on meilläkin jo auttamattomasti takana päin :( Tänään syötiin viimeiset jouluruuat kinkkua lukuunottamatta loppuun ja nokat on suunnattu jo kohti uutta vuotta.


Aattoa vietimme ihan oman pikku perheen kesken täällä kotona ja joulupäivänä oltiin melkein koko päivä mun siskon luona missä olivat myös mun vanhemmat. Tänään ollaan vaan maattu sohvalla ja syöty suklaata :D Olo on kun turvonneella jauhosäkillä, onneksi viikon päästä on jo tammikuu ja loppuu tää kamala syöminen!

Meillä ei ollut mitään kummempia jouluperinteitä, kun ei olla aiemmin joulua näin vietetty. Syötiin, availtiin lahjoja ja kateltiin muutamia joulupiirrettyjä telkkarista. Päästiin myös joulusaunaan, kun taloyhtiö tarjosi kaikille halukkaille joulusaunan, ei olla aikaisemmin meidän kerrostalon saunassa saunottukaan ja Jimikin oli aattona ensimmäisen kerran saunassa :)



Joululahjojen määräkin pysyi onneksi suhteellisen järkevänä, vaikka meilläkin jo kaksi pienempää lahjottavaa löytyy. Kaikki oli pysyneet kohtuudessa ja tajunneet että toi 5 kuukautta vanha tyyppi ei paljon lahjoista perusta eikä tullut mitään turhaa krääsää, yhtä lahjan antajaa lukuunottamatta...
Isompi poika oli kyllä niin innoissaan, kun sai lisäosia junarataa ja oman lätkämailan :D Mäkin olin ollut kiltti, kun sain lahjaksi teetä ja uuden teepurkin rikkoutuneen tilalle :)

Jimi sai lahjaksi yllä olevan lelun lisäksi toisen alahampaan :) Aaton vastainen yö oli taas todella levoton ja heräiltiin jotain viisi kertaa ja aattona huomasinkin, että toinen pikku piikki oli puskenut ikenestä läpi <3

Nyt voisi itekin lähteä unten maille, että jaksaa taas huomena pirteänä uuteen joulun jälkeiseen arkeen :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti