sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulun odotusta



Kyllähän me sitten eilen kuitenkin tehtiin se joulusiivous. Jimi nukkui parvekkeella kolmen tunnin päikkärit ja sillä välillä saatiin koko kämppä siivottua ja Jonne sai sopivasti leikittyä ulkona sillä aikaa kun H tamppas mattoja ja vilttejä :)
Siirrettiin keittiön pöytäkin siivouksen jälkeen keskelle keittiön lattiaa. Tuli heti sellanen fiilis että pöytä ja koko keittiö on isompi, kun ei tarvi kolistella ja nyhjätä jossain seinän vieressä :D Keittiön ikkuna odottaa vielä jouluverhoa, kun en ole sitä vielä jaksanut vaihtaa...

Tänään ollaan vietetty ihan chilliä sunnuntaita. Jimi nukkui taas kolmen tunnin päikkärit parvekkeella ja sillä välin askarreltiin paskarreltiin Jonspen kanssa joulukortteja ja iltapäivällä olivat isänsä kanssa luistelemassa.

Ens viikonloppuna mennäänkin Kuopioon ja sitten on enää viikko jouluun! Tänään pistin ensimmäisen lahjan pakettiin. Ens viikolla pitäisi kehitellä joku pieni muistaminen/lahja Jonspen neljälle hoitotädille.

P.s. Jimin levottomat yöt ja kiukut sai selityksen eilen, kun huomasin että jätkälle oli puhjennut ensimmäinen hammas! Mun vauva ei ole enää kohta vauva :) *nyyh*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti