perjantai 7. joulukuuta 2012

Piparkakkutalo

Eilen tosiaan leivottiin Jonnen kanssa pipareita ja piparkakkutalo ja tänään sitten päivällä koristeltiin ne :) On ihan ensimmäistä laatuaan, eli en oo ikinä ennen piparkakkutaloa väsäilly. Talon "muotitkin" leikkelin hätäpäissäni kaurahiutale-paketin pahveista :D

Todistetusti 2012 vuoden desingiä :)


Katto hieman vinossa, mutta mitäs pienistä...

Jonnen keskittyminen alkoi hieman herpaantumaan loppua kohden mentäessä ja sitten kun talo oli vihdoin valmis, niin pipareiden koristelu ei oikein enää kiinnostanut :) Tuhlasin sitten lopun tomusokerikuorrutteen muutamaan pipariin.

Myylle piti tehdä "paha-ilme" :(

Hattivatit

Oli suunnitelmissa, että oltais huomena tehty kunnon joulusiivous. Viety matot pihalle, pesty lattiat ym, mutta nyt on kyllä sellanen fiilis ettei kiinnosta yhtään. Jimi on ollut pari päivää ihan kamala kiukku-pylly. Mikään ei kelpaa, sylissä vaan koko ajan pitäisi kantaa eikä unikaan maistu (Päikkärit jääneet TODELLA lyhyiksi). Syömisetkin on menneet ihan sekaisin, kun jätkä ei tiedä että haluisko tissiä vai ei. Oonkin ajatellut, että varmaan ensi viikolla aloitan ne soseet uudestaan ja alan vierottaan tissistä pois.

Nyt nukkumaan, vaikka DJ Orion hyvää settiä tuolla YleX:llä kuuluis soittavankin :)

2 kommenttia: