maanantai 19. toukokuuta 2014

Kukkia

Piti räpsiä tänne muutama kuva kodista, mutta viikonlopun työputki (lauantaina aamuvuoro ja eilen 7-21) verottivat hieman tätä kotona puuhailua.. :D Eikä tänään jatkuneet helteetkään inspiroineet siivoamaan sisällä!
Tämän viikon ensimmäinen päivä onkin mennyt lähinnä ulkoillessa. Aamupäivä kotipihassa ja pikkuveikan päikkäreitten jälkeen käytiin jätskillä ja kukkakaupoilla.

Äitienpäiväruusu pääsi pihalle

Rapun pieleen ostin parit kukat, joista toiset nousevat luultavasti roikkumaan koukkuun, mutta tulihan nyt ainakin jotain väriä. Vielä pitäisi ostaa mullat ja yrtit laatikkoon ja luultavasti seinän viereen pari kasvusäkkiä ja tomaattia.


Nämä pitäisi istuttaa amppeliin.

Olis niin tehnyt mieli pestä terassi ja puuhailla muutakin tossa pihassa, mutta toi siitepölyn määrä on jotain ihan järkyttävää, ettei a) kannata pestä, koska on heti ihan keltaisena uudestaan ja b) mulle on puhjennut tänä keväänä niin kamala siitepölyallergia, etten pysty aina edes kunnolla hengittään :(( Yritin käydä tänään illalla lenkilläkin, mutta meinas loppua happi :( Onneksi on luvattu sadetta ens yöksi, tuolla järven takana jo hieman jyristelee...! Iiks! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti