perjantai 23. toukokuuta 2014

Ikkunalaudat ja pari muuta

Yksi asia mistä olen innoissani täällä uudessa kodissa on ikkunalaudat. Oon aina haaveillut paksuista ikkunalaudoista, mihin saa kynttilöitä ja muuta kivaa pikku roinaa esille ja nyt mulla on ne! :)

Keittiön ikkunalaudalle pääsi rivi kynttilöitä, jotka eivät meinanneet löytää entisestä kodista millään omaa paikkaansa. Meidän keittiö on myös niin valoisa, ainakin kesän ajan, että laitettiin kattolampun tilalle riippumaan kukka! :) Ollaan sitten vaikka kynttilän valossa jos tulee pimiä, nyt kun niitä on ;D



Pentikin poro ja tähtilyhdyt pääsi koristamaan olohuoneen/makuuhuoneen ikkunaa..


Toinen innostuksen kohde on tupakeittiö, jonka erottaa olohuoneesta saarekkeen tyylinen taso, jossa on vielä korkeampi "baaritaso", ettei kaikki kamaluudet (lue: tiskit!) näy olkkarin puolelle!

Yllätys yllätys, myös baaritasolle pääsi rivi tuikkukippoja! :D



Keittiö on muutenkin ihan huippu! Valoisa, iso, uudehko ja paljon laskutilaa kaikelle krääsälle ;D




Yritän viikonloppuna kuvata keittiöö ja olkkaria ihan päiväsaikaan, niin sais ihan koko huoneen kuviakin tänne joskus. Nyt alkaa nimittäin jo suurimmat rojuvuoret taantumaan, niin tätä kämppää kehtaa esitellä!

House Doctorin vesilasitkin ovat muuten tilattu House by F:stä. Kannattaa käydä kurkkimassa, tosi paljon kaikkee kivaa!

Loppuun on vielä pakko laittaa ihanuus numero kolme: takka! Näillä helteillä sitä ei ole kyllä tarvinut käyttää, mutta ollaan jo kerran makkarat siinä paistettu.


Hieman huono kuva, mutta siellä nurkassa se nököttää :)

Sellaisia maistiaisi täältä uuden kodin tiimoilta.
Pitkästä aikaa taas vapaa viikonloppu edessä ja kaikkea toimintaa tiedossa. Huomena täälläpäin on kesänavajaisia ja montaa eri pihakirppistä tiedossa ja iltapäivällä lähdetään talkoilemaan hevosaitausta pystyyn :)
Yritän viikonlopun aikana vastailla myös saamaani ruokahaasteeseen!

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti