tiistai 13. toukokuuta 2014

Cookies ja pari muuta juttua

Oho, kuukausi (no ei ihan) taas vierähti viimeisimmästä :P Saatiin eilen netti toimimaan tänne uuteen asuntoon, niin pääsee taas kirjottelemaan. Olen kerran postannut puhelimella, en tykännyt. Menee hermot kun yrittää sillä kosketusnäytöllä näpytellä jotain pidempää tekstiä...

Tuntuu että on taas vaikka mitä kirjoteltavaa. Ainakin vois muutaman räpsyn tästä meidän uudesta asunnosta laittaa, vaikka tämä nyt onkin sellainen väliaikainen ratkaisu... Mutta ei tänään, pitää ensin vähän siivoilla noita muutto romuja pois... ;)
Vaikka ei olla suunniteltu asuvamme tässä kun kesän yli, niin odotan jo malttamattomana, että pääsisin laittaan tuohon mun pikkuPIHAAN jotain tomaattia ja salaattia kasvamaan :) Tulis jo lämpimät kelit!

Ompelukonettakin on tullut taas käytettyä ahkerasti ja ainakin yksi uusi idea muhii päässä! Täytyy vaan käydä kirjastossa selailemassa käsityölehtiä, että löytyisi sopiva ohje... :)

Muutama viikko sitten löysin instan kautta House by F sisustusverkkokaupan ja tilasin sieltä muutaman kivan leivontajutun.



Hain nuo söpöydet eilen postista ja heti tänään oli pakko kokeilla tuota "leimasinta". Täällä on satanut tänään koko päivän, joten päivä oli ihan passeli leipomiselle.




Jonnen kanssa melkein jouduttiin riitoihin siitä, että kumpi saa paukuttaa noita keksejä enemmän! :D


Kuviot pysyi uunissa ihan hyvin, eikä lässähtäneet vaikka sitä vähän pelkäsin. Ihan hauskoja noista tuli, vaikkei oikein miltään maistuneetkaan. Tein jonkun perusohjeen, mikä tuli leimasimen mukana, en tajunnut edes laittaa vaniljasokeria sekaan :(
Noita muffinssivuokia en varmaan raaski edes käyttää! :D

P.s. Pitänee vaihtaa taas blogin nimeä, kun ei enää olla kerrostalossa!?

P.p.s. Jos haluat seurata mun edesottamuksia enemmän, niin instaa tulee päiviteltyä ahkerammin. Löydät allekirjoittaneen nimimerkillä yonap__

Muksaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti