keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Liitutaulutarra ja kello

Tajusin taas kerran, kun katselin ottamiani kuvia, että meillä on todella tyhjää ja vähän tavaraa kotona. Seinät ovat aika paljaana eikä ole myöskään mitään hyllyjä tai muita tasoja, jotka saisi miinoitettua jollain koriste-esineillä.. Hassua, olen aina luullut olevani joku tavaran haalija :D

Asiaan.. Launantaina ostin siis 2 metriä liitutaulutarraa. Päätin liimata sen koko pituudeltaan keittiön seinään, jotta pojatkin ylettyvät piirtelemään. Yläreunaan leikkasin tuollaisen pilvi-reunan. Onnistui aika hyvin :)

Kun kolmella ihmisellä on kuutena päivänä viikossa harrastuksia, äidillä vuorotyö plus muut menot päälle niin viestitaulusta on todella hyötyä :D



Se toinen pikkujuttu oli se, että löydettiin vihdoin tarpeeksi suuri kello meidän olkkariin. On ollut orpoa kun ei ole olkkarissa istuessa nähnyt mitä tiuku näyttää. Nyt sekin asia tuli korjattua, kun saatiin työkaverilta ylijäämä kello ja iskältä lainaan iskuporakone.
Ärsyttävää kun melkein kaikki seinät on betonia ja jos haluaa jotain seinälle pitää olla jumalattomat työmaavarusteet hankittuna.. :( Ehkä yksi syy meidän paljaisiin seinii...?


Sellaista täällä. Käsityöt on jääneet nyt vähemmälle, kun lainasin siskolta muutaman kirjan viime viikolla ja illat (ja aamut ja päivät ;D) on menneet niitä lukiessa :)

p.s. Huomasitteko keittiön nurkassa pienet ruokakupit? Meille muutti muutama viikko sitten reilu 5 vuotias kissa-neiti :) Hieman ujo tapaus vielä, mutta ehkä myös vilahtaa täällä blogin puolella joskus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti