torstai 14. maaliskuuta 2013

Kumppanuus katkolla

Meillä on ollut suhde ainakin jo vuodesta 2006 ja se on jatkunut katkeamattomana aina eiliseen päivään asti. Kyseessä on siis Lumenen Blueberry Curl Mascara. Kun ensimmäisen kerran käytin sitä, en ole sen jälkeen käyttänyt/ostanut mitään muuta. Se ei ikinä tee paakkuja ripsiin ja siinä on mulle sopiva harjasosa, sellanen kova ja lyhyt, eikä mitään "tuuheeta harjaa" (hyi!)

En tosiaankaan ole mikään kosmetiikka-asiantuntija, enkä tiedä meikeistä juuri mitään ja oma meikkaaminen rajoittuu yleensä mineraalipuuteriin ja ripsariin :) Siksi siis ammattisanasto hieman hakusessa :D

Vähän aikaa sitten rakas siskoni suositteli mulle uutta ripsiväriä, mitä oli itse kokeillut ja eilen kun kaupungilla olin uutta ripsaria ostamassa, niin mukaan tarttui Max Factorin Masterpiece Max.

LUMENE vs HAASTAJA


Tänään kokeilin uutta ripsiväriä ensimmäisen kerran ja täytyy myöntää, että se oli hyvä! Harjasosa oli ehkä jopa vielä parempi, kuin Lumenella ja muutenkin levittyi kivasti. Ensimmäisen kokeilukerran jälkeen oon ainakin tyytyväinen, saa nähdä palaanko entiseen vai jatkanko uudella linjalla...


Pikameikkauksen jälkeen lopputulos näyttää suunnilleen tältä...


Nyt pitäisi mennä siivoileen Jonspen huonetta, aivan törkeessä kunnossa taas! :D Sen 110/116cm vaatteet vie nykyään niin paljon tilaa, että ne ei enää mahdu tonnne vaatelipastoon, niin pitäisi taas vääntää noita tavaroita uuteen järjestykseen, että sais ne jonnekin...HUOH! :)

2 kommenttia:

  1. Onko siulla oikeesti miten pitkät ripset, tuolla haastajaripsarillahan näkyi saavan valtavan pitkät räpsyttimet?

    Miun ripset on niin töpöt, että kaikki hyvin pidentävät pitää aina testata. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei mun ripset ihan kauheen lyhyet ole, mutta kyllä niihin vähän tuli lisää pituutta. Kannattaa kokeilla!

      Poista