tiistai 5. maaliskuuta 2013

Ajan puutetta ja sisustusongelmia

Ihan pakko nyt ensimmäiseksi valittaa täälläkin taas siitä, kuinka ollaan oltu kipeenä koko perhe JO KOLMANNEN kerran tänä talvena!
En ymmärrä mistä se johtuu, kun niin sanotusti elämän tavatkin on kunnossa, ruoka monipuolista ja syödään vielä ne pakolliset vitamiinitkin purkista sekä myös ulkoillaan ja harrastetaan säännöllisesti liikuntaa. Ehkä toiset talvet on sitten pahempia sairastelu-talvia kuin toiset? Viime talvena ei oltu kun kerran loppusyksystä kunnolla kuumeessa ja muuten terveinä.

Eniten harmittaa, kun en ole päässyt edes 80% treenaamaan kesää varten, kun koko ajan on jotain vaivaa ettei pääse joko pelaamaan tai lenkille... :( Viikonlopun harkka-matsikin meni sivusuun. Se harmittaa mua niin paljon, etten pysty edes kuvailemaan. Siitä olisi saanut niin paljon kokemusta ja näkemystä koko pelistä :'( Ei auta muutakun mennä pää pystyssä kohti uusia pettymyksiä :D
Se siitä aiheesta... :)

Sen jälkeen kun pikku-jäbä oppi liikkumaan/istumaan/nousemaan pystyyn, niin mun päivät on ollu sanalla sanoen TÄYNNÄ! :) Nimittäin täynnä vauvan "pelastusta" :) Koko ajan ollaan jossain sellaisessa paikassa jumissa mistä ei pääse pois, tai sitten pitää nousta johonkin seisomaan, mutta ei osata laskeutua alas tai sitten tullaan ryminällä alas ja pää kolkkaa joka paikkaan :D En ehdi tekeen juurikaan omia juttuja enää ollenkaan :) Ommeltavaakin olisi vaikka kuinka paljon, mutta ei toivoakaan että voisin ompelukoneen viritellä tohon keittiön pöydälle!

Isoveikan huoneen seinätkin on vielä maalaamatta/tapetoimatta, kun ei vaan ehdi + pitäisi saada muksut hoitoon siksi aikaa. Lasten huone on muutenkin ihan kamalassa kunnossa, kun pojalla on yhtä paljon mielenkiintoa siivousta kohtaan, kun isällään ja se jos mikä ärsyttää mua aivan sairaasti, koska voin melkein sanoa nauttivani siivoamisesta :D
En oikein tiedä millaisen haluisin tosta huoneesta? Lapsellisen vai neutraalin? Ja pitääkö mun jo ennakoida sitä, että Jimi muuttaa samaan huoneeseen vai luottaa siihen että päästään muuttaan täältä asunnosta sitä ennen pois?

ikean sisustus
kuva: googlen kuvahaku
pergo-lastenhuone
kuva: googlen kuvahaku

Muutenkin meillä vallitsee tällä hetkellä sellainen "yleinen epäjärjestys sisustuksen ja siivouksen suhteen", kun tuntuu, että tilaa ei vaan ole tai ei ainkaan järkeviä säilytysratkaisuja, eikä myöskään sitä ylimääräistä rahaa, millä ne saisi ratkaistua :D Pulmallista!

Viikonloppuna mennään Helsinkiin ystävien lapsen 2-v. synttäreille ja mä käyn kyllä samalla Ikeassa, vaikka H sanoisi mitä ja se olisi mun viimeinen tekoni. Mun on PAKKO käydä ostamassa sieltä jotain koreja/säilytyslaatikoita/koukkuja, että saan jotain tolkkua tänne :)

MOPPE Minilipasto IKEA Käsittelemätöntä puuta. Voidaan öljytä tai petsata persoonallisen ilmeen ja kulutusta kestävän pinnan aikaansaamiseksi.SKUBB Lokerikko IKEA Pitää sukat, vyöt, korut ja muut tavarat järjestyksessä lipastossa tai vaatekaapissa.

KASSETT Kannellinen laatikko IKEA Soveltuu hyvin cd-levyjen, pelien, latureiden ja toimistotarvikkeiden säilyttämiseen.SKUBB Lokerikko, 5 lokeroa IKEA Tarranauhakiinnityksen ansiosta helppo ja nopea ripustaa haluttuun paikkaan ja siirtää tarvittaessa.
kuvat: Ikea.com


Tälläistä mietitään täällä tänään :) Nyt pyykin lajitteluun, kun pienempi vielä nukkuu... :)

2 kommenttia:

  1. Ikea <3 :D

    Mie niin tiedän tuon tunteen kun ei oikein tiedä, että miten pitkään asumiseen nykyisessä asunnossa pitäisi valmistautua. Meillä vaihtoehdot on mitä tahansa vuoden ja viiden vuoden välillä, yritä siinä sitten miettiä esim. pintaremontteja.

    Toivottavasti pysyisitte nyt terveinä, kolme sairasruljanssia talvessa on kyllä vähän liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikea on kyllä ihan turhaan parjattu, sieltä löytää aina tarvitsemansa ja kyllä ne tuotteet on ainakin mun käytössä kestäneetkin :)
      Toivottavasti olisi nyt sairastelut ohi, ainakin ens talveen asti! :)

      Poista