tiistai 5. helmikuuta 2013

Päivän kirput

Tänään oli hyvä kirppis-päivä. Löytyi kerrankin neljä vuotiaalle vaatteita, paitoja tosin ei housuja :( Mistähän kummasta johtuu että yli kaksi vuotiaiden poikien vaatteita löytyy TODELLA vähän kirppareilta, tai sitten ovat ihan kuluneita ja nuhjusia? :( Tai vastaus taitaa löytyä tuolta lastenhuoneen sängystä, ne ei vaan kestä :D Ja ilmeisesti vanhemmat tai toisin sanoen ÄIDIT ostaa enemmän vaatteita tytöille kun pojille...? En tiedä kun ei ole tyttöä :)


Päivän saldo: 5 harsoa, sammakko-, Salama-, ja Mikki Hiiri-t-paita sekä vihreä pitkähihainen :) Lisäksi mittaamaton pätkä leveää kuminauhaa...

2 kommenttia:

  1. Hih, miekin luulen, että yli kaksivuotiaiden poikien vaatteita ei oikein pääse jatkomyyntiin asti, kun ne voivat olla vauhdissa tärveltyneitä. :D Kasvuvauhti kun ei ole enää niin valtava, niin jää monia kuukausia aikaa kuluttaa ne lempparipaidat.

    Kirppareilla tuntuu olevan tosi huonosti yli kaksivuotiaiden vaatteita. Koska omat vaatteet ja tulevan vauvan vaatteet kun on hankittu aika pitkälle käytettyinä, niin miten ihmeessä mie aikanaan opin ostamaan lapsen vaatteet ihan oikeasta kaupasta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen yrittänyt ratkasta tota vaateongelmaa sillä, että pyydän aina kummeilta/isovanhemmilta vaatteita lahjaksi mielummin kun leluja, niin ei tarvi kaikkee itse ostaa ja lelumäärätkin on pysyneet kohtuullisina :)

      Poista