tiistai 12. helmikuuta 2013

Lohimedaljongit

Olen yrittänyt tehdä vähintään kerran viikossa meille kalaruokaa ja useimmin se kala on lohta, koska se on yleensä halvinta. Kuha ja ahven ovat ainakin meidän lihatiskillä hävyttömän kalliita.

Tänään paistoin lohimedaljonkeja ja tein salaattia kaveriksi. Lohet on paistettu paistopaperin päällä ilman voita ja maustettu sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla. Tota paistopaperia suosittelen kyllä lämpimästi kaikille, se on kalan paistoon tosi kätevä, kun mulla ainakin tuppaa kala tosi helposti kärähtämään pinnasta liikaa. Eikä paistinpannukaan likaannu! :)

Salaattin laitoin avokadoa, punasipulia, tomaattia, salaattijuustokuutioita, oliiviöljyä ja sitä salaattia.



Oon muuten aika ylpee miten hyvin sain lohesta leikattua noin tasapaksut medaljongit, eikä mennyt edes paistaessa/kääntäessä rikki :)

Hyvää oli ja tuli vatsa täyteen vaikka H epäilikin sitä, kun ei ollut mitään "lisuketta" eli ylimäärästä hiilaria :D

Hiilareista tuli mieleen, että tää viikko on alkanut liikunnan osalta TODELLA huonosti, kun tän viikon treenit peruttu, enkä ole juoksemaankaan joutanut. Viikonloppuna tulee onneksi tai ainakin luultavasti käveltyä jonkin verran, kun lähetään siskosen kanssa sinne Tallinnaan :) Tänään kävinkin kampaajalla laittamassa hiukset reissu kuntoon, uusi pää piristää aina kummasti! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti