tiistai 26. helmikuuta 2013

Kiukkua.

Aika kuultaa muistot, tai sitten sitä on vaan niin sumussa oman lapsensa vauva-ajan, ettei siitä jää paljon jälkipolville kerrottavaa :)
Meillä tehdään tällä hetkellä siis yläetuhampaita nuoremman herran toimesta ja viikonloppu ja eilinen päivä ovat menneet vähän niin jä näin, ainakin öiden osalta. Eilen pääsin vihdoin ostamaan suppoja, niin viime yönä nukuttiin viiteen asti ja siitä vielä seitsemään ja nyt tuossa lattialla istua tököttää ihan iloinen vauva :)
Muuten viikonloppu meni kivasti, kun kiukkuhampaan kummit olivat paikkakunnalla.

Tänään odottaakin lajittelua reilu 300 valokuvaa, jotka tuli eilen postissa. Osa jäi vielä teettämättäkin...

Sain eilen sen neuleenkin valmiiksi, siitä kuvia myöhemmin päivällä! :)

p.s. Ensimmäinen postaus uudella Lumialla! Hyvin toimii ainakin kirjoituspuoli, vielä pitää perehtyä kuvien lisäämiseen :)

2 kommenttia:

  1. Ai teillä on samaa ongelmaa kuin täällä.. Inhottavaa! K tekee neljää hammasta yhtäaikaa, mut musta alkaa tuntua et niitä on hitto tulossa 6! yläetuhampaat, alahampaiden viereiset ja mun mielestä etuylähampaiden viereisetkin on tulossa, koska ne näkyy möykkyinä ikenessä. Pikkumies on huonolla tuulella ja niin on pian äitikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tää aika rasittavaa aikaa, varsinkin kun kaikki menee lapsen rytmillä/ehdoilla. Ei voi hetkeäkään levätä jos ei vauvakaan halua :) J:llä on ikenet jo rikki olleet muutaman päivän, mutta ei ole vielä tullut hampaita ulos..

      Poista