lauantai 31. tammikuuta 2015

Tammikuu

Tammikuun viimeinen päivä. Miten aina tammikuun lopussa tuntuu siltä, että joulusta on jo ikuisuus. Mulla on tämä tammikuun loppu mennyt sairastellessa, joten ei ole tarvinut paljon sitä ompelukonettakaan rasittaa. Torstaina töissä särki koko päivän päätä ja muutenkin oli hutera olo. Työpäivän jälkeen kipaisin kirpparilla ja siellä vointi romahti ihan täysin. Jotenkin sain raahauduttua kotiin ja sen jälkeen olenkin vaan maannut sohvalla.

Tammikuussa keskityin kodin suhteen enimmäkseen siivoamiseen ja käsitöiden suhteen saamaan villapaitani valmiiksi. Nyt onkin jo pari melkein valmista juttua odottamassa helmikuuta :)



Tammikuussa tuli myös kotiin kirje, joka oli osoitettu tulevalle ekaluokkalaiselle ja hänen huoltajilleen. Se tunne, kun esikoisen kouluun lähtö konkretisoituu tuollaiseen kirjeeseen ja sen jälkeiseen kouluun ilmoittautumiseen, ei vaan voi sanoilla kuvailla. Mutta nyt on poika ilmoitettu uuden kotikaupunkinsa kouluun ja syksyllä meillä asuu koululainen, läksyineen ja Wilmoineen (kaiken pahan alku ja juuri kuulemma :D).

Huomena olis vielä saikkupäivää luvassa. Olotilassa ei kyllä vieläkään ole kehumista, mutta pakko yrittää käydä pienellä happihyppelyllä. Kaksi päivää on mennyt nimittäin todella tehokkaasti puhelimella netissä roikkuessa ja jotain langanpätkiä päätellessä. Eniten harmittaa se, kun perjantain vapaapäivä meni hukkaan sairastelun takia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti