perjantai 23. tammikuuta 2015

Mainiot vaatteet

Kudoin pipoa, mutta loppui jämälangat auttamattomasti kesken, niin ajattelin esitellä nämä ihanat Mainion vaatteet, jotka saapuivat pari päivää sitten.
Ennen vaatteita palaan kuitenkin vielä aiheeseen "jämälangat". Mä en oikeesti usko että kukaan voi kutoa omista jämälangoistaan yhtään mitään valmista, tai sitten niitä lankoja pitää olla ihan tolkuttomasti, että saa niin hienoja ja värimaailmaltaan harmoonia luomuksia aikaseksi :D Allekirjoittanut joutuu ainakin huomena marssimaan kauppaan ja ostamaan mustaa isoveikkaa ja ehkä paria muuta...



Sitten vaateeisiin.
Ylemmät paidat on pienemmälle, alemmat isommalle. Tilasin molemmille pojille tarkoituksella seuraavan koon vaatteita, kun heillä sattuu olemaan tämän hetkistä kokoa tarpeeksi, mutta ainakin emu ja veideri paidat olivat jo ihan passeleita. Pöllö-paita johon pikku-J ihastui ikihyviksi on vielä sopivasti reilu, samoin super-hieno huppari-takki, jonka tilasin ensi syksyn koulun aloitusta silmällä pitäen.

Mainion vaatteita on tupsahdellut vastaan jo jokatoisessa blogissa, mutta koska kahden poikalapsen äitinä tiedän miten paljon poikia sorretaan vaatemarkkinoilla, niin pakko hehkuttaa sen puolesta, että yllätyin positiivisesti merkin valioimasta. Kerrankin sellaisia vaatteita, jotka ovat erilaisia ja kivan näköisiä vaatteita myös pojille poiketen massatuotannosta, kokoja löytyi myös isommille (eli 122cm ylöspäin) ja hintakin on kohtuullinen.
Ja saahan mun sisäinen-hippi hyvän mielen myös siitä, että vaatteet on luomupuuvillaa ja ovat eettisesti tuotettuja.

Seuraavaa mallistoa odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti