lauantai 12. heinäkuuta 2014

Puutarhurointia

Tänä kesänä en ole oikein ehtinyt/jaksanut perehtyä tuohon puutarhan hoitoon. Luulisi että asia olisi toisinpäin kun aikaisemmin olen harrastanut parveke-puutarhurointia ja nyt olisi ollut se pieni pihaläntti. En tiedä onko syynä ollut omat tyhmät paineet pihan suhteen vai se, että "jos tässä ei nyt kauaa asuta, niin ei viitsi panostaa...".
Oli syy mikä vaan, niin mulla ei niiden parin kukan lisäksi ole kuin pari tomaattia, paprika ja ananaskirsikka. Paprikoita oli alunperin kaksi, mutta en tiedä oliko syynä kesäkuun vesisateet ja liikka kosteus kosteus, mutta se meni ja kuukahti.
Yrtitkin jäi kokonaan laittamatta! :O 

(Päärynä?)tomaatti.

Ananaskirsikka = arvoitus. Nähtäväksi jää tuleeko tästä mitään.

Paprikan varsi on vähän kuikelo, saa nähdä kestääkö tulevien(?)
paprikoiden painon...

Koko perhe :D Yksinäisenä sutena hengailee pensastomaatti.

Pelkäsin jo ettei näistäkään tule mitään, kun oli niin kylmää alkukesästä, mutta kummasti ne pyrähtivät kasvuun kun helteet alkoivat helliä :)

Muuten ei täällä ole paljon päästy helteistä nauttimaan. Heti kun ilmat lämpenivät niin molemmat pojat tuli vuorotellen kipeeksi. Kuumetta, flunssaa ja korvatulehdusta. Ja koska se ei tietenkään riittänyt niin itse makasin juuri puoli viikkoa sohvalla kipeänä ja taitaa poskiontelontulehduskin kolkutella ovella. Sen verran nimittäin yläleuka-korva-poskiakselia särkee :( Tänään olin ensimmäisen päivän töissä saikun jälkeen ja olo oli vielä hieman hutera. Vielä pitäisi viisi työvuoroa lusia, niin sitten päästään täälläkin KESÄLOMAN viettoon! :D
Sitten puhaltaakin jo uudet tuulet ;)

2 kommenttia:

  1. Hyviltä näyttää!

    Hih, mie olen noudattanut "jos tässä ei nyt enää kauaa asuta"-logiikkaa jo melkein neljä vuotta. Tää alkaa olla jo jonkinlainen vitsi. :D Mutta toisaalta, se on hyvä logiikka - säästää vaivaa ja rahaa!

    Tsemppiä viimeisiin työvuoroihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä tuntuu olevan samat vitsit kun täälläkin! :D
      Tsemppiä tässä todella tarvitaan, kun loma-ajatukset valtaa jo mieltä... :)

      Poista