perjantai 25. heinäkuuta 2014

Koti kaupunkiin

Koskaan ei saa sanoa: ei koskaan.

Tämä lause konkretisoitui taas kerran, kun meidän perheen elämä meni päälaelleen. Talo maalta vaihtui kerrostaloasunnoksi kaupungin keskustan tuntumassa. Viikko kaupunkilaisena ja musta tuntuu, että olisi pitänyt muuttaa jo aiemmin! Mitä?!
Talosta haaveillaan edelleen, mutta tämä ratkaisu tuntui tällä hetkellä oikeimmalta. Talo tulee ehkä sitten joskus. Rakennetaan eläkkeellä, niin Grand Desings- Unelma-asunnoissa... :D

Muuttopäätös oli pikainen, koska piti päättää missä Jonne aloittaa eskarin ja sen jälkeen koulun. Päätettiin muuttaa mun kesälomalla, ettei lasten tarvi vaihtaa päiväkotia kesken kauden. 
Saa nähdä miten tän "kuherruskuukauden" jälkeen lähtee arki rullaamaan, kun alkaa taas työt, päiväkoti ja rutiinit. Mutta nyt tuntuu hyvältä ja vahva tunne on siitäkin että hyvältä tuntuu myös kun illat pimenee ja syksy kolkuttelee oviin ja ikkunoihin.


2 kommenttia:

  1. Mitämitämitämitä! Oi, onnea! Varmasti hyvä ratkaisu tuokin - laitakaupungilla asuvana haaveilen välillä keskustaelämästä, vaikka se omakotitalo olisikin ostoslistalla. Kaupungissa nyt vaan on niin paljon enemmän kaikkea, ja elämä monella tavoin helpompaa.

    Onnea uuteen kotiin!

    Nyt siun tosiaan täytyy vaihtaa tän blogin nimi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläkyllä! :D Kaikkea sitä tapahtuu kun vanhaksi elää...
      Blogin uusi nimi on mietinnän alla, että osaakin olla haastava juttu keksiä uusi! :)

      Poista