tiistai 29. heinäkuuta 2014

Nopea kesäpasta

Tämä herkku on aikoinaan Olgan kotona-sarjasta bongattu ja varmaan aiemminkin täällä blogissa vilahtanut...


Kesäpasta 6:lle hengelle

500g keitettyä pastaa
250g salaattijuustoa
5dl kirsikkatomaatteja
1 pieni kesäkurpitsa
1 sipuli
1dl kuivattuja karpaloita
tuoretta basilikaa
suolaa, pippuria

- Keitä ja valuta pasta. Pilko sipuli ja kesäkurpitsa, ruskista pannulla reilussa öljyssä.
. Hienonna basilika ja lisää pasta pannulle, ruskista hetki niitäkin.
- Lisää basilika, paloiteltu juusto ja (halkaistut) kirsikkatomaatit, tarjoile heti.

Omaan versiooni lisäsin puolikkaan chilin ja yhden valkosipulinkynnen. Karpalot jätin pois.


P.s. Uusi blogin nimi tuottaa päänvaivaa... :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti