tiistai 15. lokakuuta 2013

Kippari Kallen ruokaa

Tein tänään elämäni ensimmäisen kerran pinaattilettuja, ja nyt en tarkoita eineksien lämmittämistä mikrossa ;D
Olgan nokkosletuista otin vinkkiä ja paistoin isoja lettuja voissa :) Miten hyviä niistä tuli!



Pinaattiletut

3dl maitoa
2dl puolikarkeita spelttijauhoja tai 
vehnäjauhoja
2 munaa
1tl sokeria
suolaa
1rkl öljyä
1dl kaurahiutaleita
500g pinaattia

- Huuhdo ja silppua pinaatit. Yhdistä muut aineet kulhossa lettutaikinaksi ja lisää pinaattisilppu joukkoon.
Anna turvota hetki ja paista. Nauti puolukkahillon kanssa.

Huom. Itse laitoin maitoa 3,5-4dl, koska kaurahiutaleiden sijasta käytin lettutaikinaan aamuiset kaurapuuron jämät kattilan pohjalta. Taikinasta tuli siis vähän paksumpaa kuin "normaalisti".

***

Lokakuu on pysynyt lihattomana yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Viikonloppuna söin nakkeja ja muusia, koska ei yksinkertaisesti kiinnostanut tehdä itselle erikseen ruokaa kahden iltavuoron ja yhden aamuvuoron jälkeen, kun toisilla oli jo ruoka valmiina töistä tullessa... Hyväksytäänkö? :D

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköistä! :) Tarttee varmaan itekin kokeilla. Mitä teit lisukkeeksi vai vedittekö pelkkiä lettuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolukkahilloa, salaattia ja sämpylöitä syötiin samalla. Yllättävän täyttäviä oli nuo letut..

      Poista