tiistai 16. huhtikuuta 2013

Lippuverhot ja -rahi

Viime viikolla pitkä odotus viimein palkittiin, kun TAMMIKUUSSA tilattu verhokangas vihdoin ja viimein saapui Jotexilta... Sunnuntaina viimein pääsin ompelukoneen ääreen ja ompelin J:n huoneeseen sivuverhon ja päällystin vanhan rahin samalla kankaalla.


Rahissa menikin vähän enemmän aikaa, kun viimeiset saumat piti ommella käsin. Oli hieman aikaa vievää puuhaa, mutta lopputuloksesta tuli ihan kiva :)



Ja kuten kuvasta näkyy, niin seinät on vieläkin maalamatta ja tapetoimatta :( Pitäisi oikein ottaa asiakseen laittaa pojat hoitoon ja tehdä ne kerralla valmiiksi, kun ei sitä aikaa muuten ilmaannu. Ja taas on yksi lauantaikin varattu, kun tietoon tuli uusi harkka-matsi...


Kangasta jäi vielä sen verran yli, että taidan päällystää sillä pari istuintyynyä parvekkeelle :) Kivaa taas ommella pitkästä aikaa! :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva verho tuli, ja rahi! :) Miullakin on ollut mielessä päällystää lastenhuoneen rahi, mutta se on niin kettumaista puuhaa, varsinkin kun päällisen pitäisi olla vielä irrotettava. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin, että pitäiskö alkaa jotain vetoketjuja ompeleen tohon, mutta sitten ajattelin jos likaantuu niin sitten likaantuu, pitää vaihtaa sitten uusi kangas :)

      Poista