sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Verhot

Heitin sen kapan nyt tuonne ikkunaan ja kaveriksi tollasen vaaleen verhon. Jonne onneksi nyt tykkää edes tosta sinisestä :D Huoneen järjestyskin taas muuttuu kun meiltä lähtee kaksi noita puista nojatuolia pois ensi viikolla.
Jonnen kanssa pitäisi mennä valitsemaan lähiaikoina tapettia ja maalia sen huoneeseen, kun valkoiset seinät kyllästyttää pikkumiestä.. Itse olen ajatellut vähän samansävyisiä seiniä, kun tuo vaalea verho, saa nähdä mitä tulee.. :)



Kauhea hinku olisi päästä Ikeassakin käymään. Oon tän päivän selaillut Ikean kuvastoa niin siellä on vaikka mitä kivaa :D Lähinnä kaikkee pikkujuttuja, kuten koukkuja, säilytyslaatikoita ja Jimille isompi lelukori. Nyt ei ole varaa sen isompiin juttuihin, kun alle kuukausi enää siihen reissuun :)

2 kommenttia:

  1. Kiva tuo kappaverho!

    Olen koko päivän vilkuillut meidän olkkarin verhoja, tekisi jo mieli vaihtaa nuo punaiset "jouluverhot" johonkin vaaleampaan. Mutta piruvie, EN osta uusia verhoja, koetan olla tiukka. :D Pitänee kaivella kaapin kätköjä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi ostaa kerralla niin kalliit verhot, ettei raaski vaihtaa niitä heti uusiin :) Mullakun on paha tapana hamstrata koko ajan uusia verhoja :D

      Poista