torstai 3. tammikuuta 2013

Neuvolassa

Meillä alkoi vuosi neuvola käynnillä. Pienemmällä jäpsyllä oli 5kk neuvola ja isommalta mitattiin kuulo. Reippaita olivat molemmat pojat, vaikka pienempi sai kaksi rokotustakin ja isomman kuulo oli erinomainen (epäilyttää kyllä, kun kotona niitä korvia ei tunnu olevan ollenkaan! :D).

Pienemmän strategiset mitat:

Paino: 7395g (+895g)
Pituus: 65cm (+3cm)
Pipo: 42cm (+0,5cm)

Vertailin huvikseni poikien neuvola-korteista, että Jimi on tähän asti ollut aavistuksen pienempi kuin Jonne vastaavan ikäisenä, mutta nyt 5kk mitoissa Jimi meni muutamalla grammalla ja puolella sentillä Jonnesta ohi. Jimi on siis kasvanut nopeammin, koska oli huomattavasti pienempi syntyesään.

Meillä on nyt kokonaan siirrytty korvikkeisiin, eli en ole imettänyt enää pariin viikkoon päivällä ja yö-imetyksetkin jäi muutama yö sitten kokonaan pois.

Jimin ateriat tällä hetkellä:

AAMU: velli
LOUNAS: sose+maito
VÄLIPALA: maito
PÄIVÄLLINEN: sose+maito tai pelkkä maito
ILTAPALA: velli

Jos päivällisellä ei sose maistu, niin saattaa vielä joskus päivällisen ja iltapalan välillä juoda ylimääräistä maitoa. Eli aika maito painotteista vielä, mutta neuvolassa just sanottiin, että voi alkaa antamaan iltapuuroa ja lihasoseita. Ajattelin kyllä antaa sitä puuroa ainakin aluksi aamulla tai päivällä ettei mene yöt sitten itkiessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti