lauantai 13. joulukuuta 2014

Herääminen.

En ole pariin kuukauteen kirjautunut blogiin, saati lukenut muiden postauksia. On väsyttänyt ja masentanut. Tänään satoi lunta (ensimmäisen kerran kunnolla koko talvena!) ja mieli piristyi. Niin ahdistun tosta marraskuun pimeydestä :(
Päätin jo lopettaa blogin kirjoittamisen, mutta tänään tylsyyksissäni kirjauduin tänne sisään ja selailin vanhoja postauksia. Tuli ikävä ja ajattelin alkaa kirjoittelemaan tänne uudestaan.

Meille ja mulle on tapahtunut syksyn aikana paljon postauksen arvoisia asioita, mutta ne kaikki on jäänyt mun syys-mörön alle. Käytiin esimerkiksi ensimmäistä kertaa koko perheen voimin lomalla ulkomailla!
Mutta näistä kaikista menneistä ja tulevista jutuista kirjoittelen huomena ja tulevina päivinä lisää. Kunhan löydän kameran, niin tulee jotain kuviakin (kameraa yritin tänään etsiä, mutta en löytänyt mistään.. :D).

Enää 11 yötä jouluun! Nautitaan siitä <3

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla siusta! Tää tämänvuotinen syksy on kyllä ollut niin pitkä ja pimeä ettei tottakaan, toivottavasti lumi pysyisi maassa nyt.

    Ihanaa joulunodotusta teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pahoin pelkään että vielä ennättää ainakin täällä lumi sulaa, mutta nyt pitää nauttia tästä ihanasta joulun odotuksesta! <3

      Poista