torstai 7. elokuuta 2014

Poikien huoneesta...

Voiton puolella ollaan asunnon siisteyden suhteen, vaikkei purkamis/järjestely motivaatio ole näillä helteillä ollut huipussaan ;) Nyt on kuitenkin kaikki laatikot purettu ja muutamat tavarat enää hakee omaa paikkaansa. Tänään innostuin vielä siivoamaan poikien huoneen, niin senkin kelpaa jo täällä esitellä.

Täällä meidän asunnossa on ulkoseinä vino, joka johtaa siihen että kummassakaan makuuhuoneessa eikä olohuoneessa ole 90 asteen kulmia. Tämä tuo pienimuotoisia haasteita huonekalujen sijoitteluun, mutta aika hyvin ollaan saatu ne silti mallaamaan paikoilleen.

Lastenhuoneeseen jäi nyt tämän muuttoruljanssin jälkeen valkoiset Ikean lipastot, sänky, pöytä ja tuolit sekä isän aikanaan mun pikkuveljelle tekemä lokerikko. Iso musta Expedit-hylly muutti eteiseen ja pienempi malli meidän makkariin.



Jimppu sai 2-v. synttärilahjaksi mummolta ja papalta uuden "isompien poikien" täkin, mutta se on niin söpö tuossa norsu-kuosissaan, että on toistaiseksi saanut hoitaa hommaansa päiväpeittona! Aikaisemmin ostamani musta "oikea" norsu-päiväpeitto on edelleen meidän sängyssä lainassa :D
Yläsängyssä on Hanko-peitto, jonka vihdoin sain loppukeväästä(?) valmiiksi.



Poikien isommille rekka-autoille ym. leluille pitää kyllä keksiä joku oma paikkansa. En jotenkin yhtään tykkää että ne kaikki on noilla lipastojen päällä/lattialla. Olisi helpompi siivota/imuroida, kun kaikki saisi kerätty yhteen isoon laatikkoon.



Noille pikkurojuille pitäisi saada joku kapea hylly tuonne seinään, että ne ei olisi aina pitkin lattioita. Ajattelin, että kävisköhän ne Ikean taulu-hyllyt siihen hommaan...? Ovat ehkä turhankin kapeita...



Loma vetelee viimeisiään ja maanantaina pitää palata taas työn ääreen. Huomena mennään aamulla tutustumaan poikien uuteen päiväkotiin/eskariin. Pojat tai ainakin tuleva eskarilainen on innoissaan, mutta äitiä jännittää aikasta paljon! Kaikki uudet kuviot, aikuiset, aamurutiinit ja työmatka. Tajusin vasta eilen, että pitäisi kaikki hoitokamppeetkin päivittää ja metsästää ainakin uudet sisätossut molemmille. Olen ollut niin lomalla, ettei tollaset asiat ole käyneet mielessä...

Tuntuu tosi haikealta muutenkin, kun tajuaa kuinka iso oma esikoinen jo on! Niin välkky ja järkevä, mutta kuitenkin vielä niin lapsi! Tänään sovittiin H:n kanssa yhteistuumiin, että aletaan maksamaan Jonspelle tästä viikosta alkaen viikkorahaa(2e). Ehtona pienimuotoinen huoneen siisteyden ylläpito. Jätkä innostui hirveesti ja aikoo kuulemma imuroida lastenhuoneen kerran viikossa! :D Saa nähdä kauan innostus jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti