maanantai 18. elokuuta 2014

Kesän viimeinen viikonloppu

Viikonloppu. Weekend. Hotelliyö. Kahdestaan reissussa. Junamatkat.


Me hypättiin H:n kanssa lauantaina junaan ja vietettiin super-kiva vuorokausi Helsingissä ilman lapsia. H oli varannut meille huoneen Tornista. Ensin fiilisteltiin kaupungilla ja Tornin näköaloilla. Iltapäivällä suunnistettiin Weekend festareille.
Oli todella hauskaa ja junalla kun lähtee reissuun, niin siinä on aina oma tunnelmansa :D Harmittaa ettei ehditty olemaan kuin yksi yö. Olin nimittäin aivan fiiliksissä tuosta hotellista! Kaikki oli niin siistiä ja palvelu oli hyvää. Näköala-wc oli huikea! Ja mikä parasta, aamiaisella tarjoiltiin kahvi pöytään ja kaadettiin kuppiin valmiiksi! :)





Jos olin jo hotellista fiiliksissä, niin asia ei ainakaan huonontunut kun päästiin Weekend alueelle! Musiikki oli hyvää, ihmiset oli iloisia, seura oli mahtavaa ja sääkin suosi. Oli mukavan lämmin, eikä vettäkään satanut kuin ehkä muutama tippa, jota tuskin edes huomasi.
Kaikki esiintyjät oli hyviä, mutta eniten odotin tietenkin Deadmau5:n keikkaa. Se on niin huikea ja nyt oon nähnyt tyypin molemmat Suomen keikat!


Viikonloppu oli hyvä päätös tälle kesälle. Sunnuntaina oli kiva palata kotiin ja poikien luo. Ilma oli lämmin, mutta enteili jo syksyä. Yöllä jo vähän paleli. Nyt on tiedossa pelkkää työtä, kuukauden päästä viimeinen "kesä"loma viikko. Jaksaa taas arkea näillä eväillä sinne asti. Syyskuun puoleen väliin. Silloin on jo syksy.

Hei hei kesä! Tavataan taas ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti