perjantai 24. toukokuuta 2013

Salaatit

Kävin eilen viemässä ennen treenejä puhelimen huoltoon ja poikkesin sen jälkeen aikani kuluksi Suomalaiseen kirjakauppaan. En oo ostanut ikuisuuksiin itselle mitään kirjaa ja tuli oikein sellanen himo, että nyt on pakko ostaa jotain! :D Katselin ensin leivonta-kirjoja, esim. Leila Lindholmin -Pala kakkua olisi ollut kiva, mutta päätin sitten kuitenkin katsastaa salaatti-kirjojen annin, kun en oikein osaa tehdä niitä salaatteja (Joskus ennenkin avautunut tästä aiheesta! :D). 
Päätin sitten ostaa kaikessa yksinkertaisuudessaan Salaatit-kirjan. Kirjassa on 130 reseptiä ja hintakin oli ihan kohtuullinen 12 euroa. 


Pikaisen tutkiskelun jälkeen kirja vaikuttaa ihan ok ostokselta. Parasta antia on lämpimät- ja ruokaisat salaatit, mihin kaipaankin vinkkejä, mutta mukaan mahtuu myös aika turhia "salaatinlehtiä ja päärynän viipaleita-salaatteja".
Kirja on mun mielestä myös tosi kiva siinä mielessä, että siinä on selkeet ohjeet, hyvät ja värikkäät kuvat sekä kerrottu monelle ohje on ja kauanko siihen tekemiseen menee kaikkineen aikaa. Hyvä lahja esim. omaan kotiin muuttavalle!



Tänään en vielä salaatin tekoon perehtynyt, vaan pyöräytin kääretortun ananas-appelsiinituorejuusto-täytteellä! Namia!

2 kommenttia:

  1. Miekin olen selaillut tätä mutta jättänyt vielä ostamatta. Pisteitä siulle siitä, että valitsit salaattikirjan etkä sitä kakkuopusta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä kakkua tekisi nyt enemmän mieli kun salaattia :D

      Poista