perjantai 20. helmikuuta 2015

Lähes lomalla

Tällä viikolla olen ollut maanantaista asti vapailla ja tänään on jo melkein sellanen olo, että kiva päästä huomena töihin lepäämään! :D
En ole maanantaisen pullanleivontapäivän jälkeen juurikaan kotona viihtynyt. Yöt käynyt nukkumassa ja siinä se melkein onkin... Iltaisin en ole jaksanut edes konetta avata, kun oon ollut niin poikki :)

Autolla on tullut ajeltua näiden neljän päivän aikana varmaan useampi sata kilometriä, mutta tätähän mä just halusinkin kun lyhennetyn työajan aloitin; että ehtii tehdä asioita, joita ei normi työrytmissä pysty. Voi hyvällä omalla tunnolla pakata lapset autoon ja ajaa ystävän luo koko päiväksi kahvittelemaan.

Sain myös ihan ihka oman vapaapäivän, kun pojat meni muorilaan yökyläilemään. Yksi kokonainen päivä aikaa, jona sain tehdä ihan mitä huvittaa (eikä mennyt darraillessa sängyn pohjalla ;D). Tulikin pitkästä aikaa shoppailtua itselle (ja löysinkin Vilasta super-ihanan pehmoisen tasku-mekon!!) ja käytyä kyläilemässä ilman lapsia. Päätettiin vielä iltasella lähteä yhden kivan tyttösen kanssa leffaan (joo joo, tietysti käytiin katsomassa Fifty Shades of Grey ja tykkäsin kyllä paljon!).




Ylimpien kuvien pipon piti muuten tulla alunalkaen allekirjoittaneelle, mutta jotenkin sain siitä niin pienen, että hädin tuskin mahtui pienimmälle! :D No tästä sisuuntuneena hamstrasin taas uusia lankojakin, vaikka ajattelin ensin käyttää vanhoja pois... Tyypillistä... :DD

P.s. Huomaatteko mitkä pilkottaa Nokialaisen takaa alimmissa kuvissa?! SILMÄLASIT! Kääk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti