torstai 5. joulukuuta 2013

Ostoksilla

Eilen me, niinkuin varmaan aika moni muukin suomalainen, käytiin tuhlaamassa verottajalta saatuja rahoja :D
Saatiin aika hyvin lahjat hankittua ja pari muuta tilasin illalla vielä netistä :) Kaikki muut joululahjat on isovanhempien "perinteisiä" lukuunottamatta hankittu.

Lahjojen lisäksi tuli shoppailtua vähän muutenkin. Harvemmin tulee nykyään itselleen vaatteita osteltua ja nytkin kaikki omat ostokseni tein urheiluliikkeestä! :D En tainnut edes käydä missään naisten vaatekaupassa!

Stadiumista tarttui mukaan jotain teknistä materiaalia ja untuvatakki! Untuvatakit oli -25% alennuksessa ja löytyi just semmottiin kun oon ajatellutkin; tarpeeksi pitkä, ettei mene pulkkamäessä lumi selkään, hupullinen, tarpeeksi monet ja isot taskut sekä päällimateriaali oli oikeenlaista kangasta (en siis halunnut mitään kiiltävää/toppatakin näköistä...) :P

Ensimmäinen hissikuva! :D
Pakkasia vastaan!

Jimpulle löysin myös aivan ylisöpön villahaalarin Name It:stä. Tai en mä tiedä onko se haalari itsessään niin kummonen, mutta Jimppu oli ainakin ylisöpö se päällä! <3 Villasethan on aika hintavia vaatteita ja tämänkin yksilön kappelehinta olisi ollut jossain reilun 50 euron hujakoilla, mutta siellä sattui olemaan kanttiksille verovapaa-päivä, eli kaikista normihintasista sai 24% alennusta! Jei!
Kahta vaatetta menin vartavasten ostamaan ja molemmat löysin ja vieläpä alennuksella! Hyvä päivä siis :))

Clasulta ostin eteiseen pöytälampun ja siihen kivan johdon, mutta jouduinkin luovuttamaan varjostin osan olkkarin kattoon hetkeksi suojaamaan itse lamppua, kun siitä meni riisipaperivalaisin rikki. Eli eteinen odottakoon vielä vuoroaan... :D

Näin sen piti olla....


...mutta onkin toistaiseksi näin!


Välillä tuli sen kaiken hippi-meiningin vastapainoksi ihan ehtaa tuhlausmeisinkiä :D
Nyt tää tuhlari lähtee valmistautumaan tulevaan työviikonloppuun, oman "viikonloppunsa" lusittuaan. Pitää välillä tienata, että voi taas tuhlata :)

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti